Wat we doen

De afgelopen 10 jaar hebben wij het groen in uw wijk onderhouden en hebben we ervoor gezorgd dat uw wijk schoon is gebleven. De komende vier jaar mogen wij deze werkzaamheden weer bij u in de wijk uitvoeren. Het gaat hierbij om Seghwaert, Noordhove, centrum en stadshart.

Over ons

Wie is Bunnik Groep?

Wij zijn een bedrijf wat zich onder andere bezighoudt met het onderhouden van het groen en schoonhouden van de openbare ruimte. Deze werkzaamheden voeren wij al 10 jaar uit in Zoetermeer. De werkzaamheden in de Zoetermeer voeren wij uit vanaf de Fokkerstraat. Hier werken wij met 150 werknemers. Wellicht heeft u ons de afgelopen jaren al herkent aan de gele werkbusjes met het Bunnik Groep logo er op?

Welke werkzaamheden voeren wij in uw wijk uit?

Werkzaamheden

De werkzaamheden die wij bij u uitvoeren zijn heel divers. Hieronder staan een aantal voorbeelden van het werk dat wij doen.

Onderhoud van het groen:

Schoonhouden van uw wijk

Jaarplanning

Samen met u

Samenwerken met de bewoners uit de wijk

Graag willen wij samenwerken met de bewoners in de wijk. Dit willen wij op verschillende manieren doen. Hierbij kunt u denken aan de klankbordgroep die wij willen oprichten, maar ook aan het adoptiegroen.

Klankbordgroep

De klankbordgroep bestaat uit een groep bewoners en ondernemers uit de wijk. Met de klankbordgroep kijken we waar we het groen in de openbare ruimte kunnen verbeteren. De klankbordgroep komt 2x per jaar samen. Lijkt u het interessant om met ons mee te denken over bijvoorbeeld verbetervoorstellen van groenvakken? Dan kunt u zich aanmelden voor onze klankbordgroep.

Adoptiegroen

Binnen uw wijk is het mogelijk om zelf een groenvak te adopteren. Wanneer u zich aanmeldt voor het adoptiegroen en uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u van ons de keuze formulier voor de beplanting. Deze nieuwe beplanting wordt gratis aan u geleverd. Daarna kunt u de beplanting zelf aan planten en onderhouden. Klik hieronder voor meer informatie of het aanmelden van adoptiegroen.